Extra szolgáltatásaink

Haj-Wellness, Ózonos - ionos gőzburával

gozburaAz ózonos - ionos gőzbura egy olyan innovatív fodrászati berendezés, amely lerövidíti a hajfestés hatóidejét és egyben hidratálja a hajszálakat. Gőz és ózon keverékét bocsátja ki, amely felgyorsítja a hidrogén-peroxid hatását. Így a festék akár 8 perc után lemosható nem kell megvárni a szokásos 30-40 percet. Ráadásul a haj sokkal fényesebb lesz az ionos gőzbúra használatával, mint a nélkül. A speciális gőz- ózon-ion keverék tisztítja a hajat és a fejbőrt, illetve hatékony Anti-bakteriális hatása is van. Új erőt ad a hajnak, megerősíti, regenerálja azt. Ha pedig a nyári napsugárzás vagy az uszoda klóros vize porózussá tette a hajszálakat, az ózonos-ionos gőzbúra alatt, egy pakolással, 2 perc alatt orvosolható a probléma. A haj újra rugalmas és megfelelően hidratált lesz. További előnye, hogy fokozza a hajápolók, pakolások hatását. A hajgyógyászati termékek (hajhullás elleni, korpás, zsíros, száraz, töredezett hajra) ampullás kezelés alkalmazásakor is beültetjük a vendéget az ózonos-ionos gőzbúra alá, mert így az sokkal intenzívebben tudja kifejteni hatását.


Hogyan fejti ki hatását az ózonos - ionos gőzbúra a vegyszeres szolgáltatásoknál?
Hajfestési és szőkítési szolgáltatásnál:
A hajfestési és szőkítési folyamatban a hidrogén peroxid hajat igénybevevő hatása a hatóidő csökkenése miatt sokkal kisebb. Az ózonnak gyorsító hatása van az oxidációs folyamatra, miközben nem károsítja a hajat. A levegő gőz ózon negatív ionok keveréke megnyitja a kutikulát, ezáltal a haj befogadóbbá válik. Majd a hajfestés vagy szőkítés végén a levegő ózon negatív ionok mix bezárja a kutikulát.
Az eredmény selymesebb, egészségesebb haj, hosszantartó színhatás.

Hogyan működik az ózonos - ionos gőzbúra hajápolásnál?
Az ózonos-ionos gőzbúra tisztító és antibakteriális hatása alapvető a hajápolási folyamatoknál. Használatával a kezelés hatása kétszeresére nő. Ez az oxigénnek köszönhető, az ózon molekulák felbomlásával. A kutikula megnyílik, ezáltal az ápoló anyagok könnyebben be tudnak hatolni a hajszálak belsejébe, majd a kutikula bezáródik az ápoló anyagok beépülése után.
Azonnal látható a javulás száraz és zsíros haj, továbbá korpa esetén is. A haj és a fejbőr természetes olaj és nedvesség termelése optimalizálódik.

 

Milyen előnyökkel szolgál az ózonos - ionos gőzbúra a hagyományos gőzburákhoz képest?
Egy általános gőzbúra csupán gőzt bocsájt ki., az ózonos-ionos gőzbúra a gőz, az ózon (O3) és a negatív ionok keverékét.
A speciális gőz- ózon-ion keverék eltávolítja a szennyeződéseket a hajból és a fejbőrről, továbbá felgyorsítja a hatóidőt minden szolgáltatás esetében. Az eredmény sokkal jobb, mint a hagyományos gőzbúra esetében.
Az ózon, amely 3 oxigén atomból áll egy instabil molekula, tehát azonnal feloszlik. Magas fokú oxidációs képessége van, de nem okoz semmiféle károsodást a hajon. Ez az oxidációs erő hozzájárulva a hidrogén peroxid hatásához felgyorsítja a vegyszeres folyamatokat.
Mivel az ózonos-ionos gőzbúra jelentősen csökkenti a hatóidőt, ezáltal a haj igénybevettsége sokkal kisebb mértékű és a hajszín még csillogóbb és tartósabb lesz ionos gőzbúra használata esetén.
A gőz hatására kinyílnak a hajszálak felületén a pikkelyek, ezáltal a haj maximálisan nyitva áll a kémiai folyamatra.

AZ ÓZONOS-IONOS GŐZBÚRA A HAJNAK IGAZI WELLNESS!